Blog

Tornarem!

Ahir vem celebrar el 10è aniversari del Festival Planeta Bateria, patrocinat per l’Ajuntament d’Albesa, amb un matí ple d’activitats percussives: Vem rebre un exhibició/classe de beatbox de part del Joanjo Ramírez, seguidament vem fer un assaig dels temes del concert… amb la veu, aprofitant les tècniques que acabàvem d’aprendre. A continuació vem repartir l’esmorzar, els regals de Sounder’s i les samarretes patrocinades per EMMA (Escola Municipal de Música d’Agramunt, la Fundació Orfeó lleidatà, L’intèrpret i el Taller de Músics de Lleida.

Amb tot a punt, vem tenir uns minuts de descans abans de començar el concert. A les 12 en punt vem començar un concert de 50′ ple de bons moments.

Tornarem!!!

Beatbox al Festival

A falta de 5 dies pel Festival anunciem un nou fitxatge.

Comptarem amb el Joanjo Ramírez, conegut bateria de Lleida que toca habitualment amb el grup Steinbock, entre d’altres.

El Joanjo donarà les indicacions necessàries perquè poguem fer un bon assaig imitant la bateria amb la veu, altrament dit: Beatbox.

Benvingut al Festival!

Fi de les inscripcions

Avui, 2 de maig del 2019, a les 12 de la nit tancarem les inscripcions del Festival Planeta Bateria 2019. Si t’hi has repensat i vols venir, envia un correu a info@planetabateria.com posant el teu nom, color que vols tocar i mida de la samarreta. Última oportunitat!