Festival

El 19 de maig del 2018 celebrarem el 9è Festival Planeta Bateria. L’acte central és el concert de bateries que reuneix a professors i alumnes de Lleida i voltants. A més a més, cada any hi ha classes magistrals, concerts de percussió i/o presentacions de luthiers.

Tornem a Albesa per segon any consecutiu. A la plaça dels Sarraïns.

Aquests són els horaris:

9:15-10:00 Muntatge de les bateries.

10:00-11:15 Assaig amb la veu (no oberta al públic en general, sí als familiars).

11:15-12:00 Entrega de samarretes, merchandising i esmorzar.

12:00-13:00 Concert de bateries.

14:00 Opció de dinar en un restaurant del poble, per mestres, participants i familiars, per compte de cadascú.

Per participar al concert cal aprendre’s un dels colors dels temes que es poden trobar aquí.

1-Hola Aubesa2-ui uil roc iu3- 9 anys4- Som-hi tots5- Tempesta6- Encara la por7- Moonwalking8- 1569-Caralho10-Compte enrere

Recomanem triar un color en el que ens sentim MOLT còmodes. Això no és ni un concurs ni una competició: és una orquestra de bateries. I en una orquestra, perquè tot soni harmònicament, cadascú ha de fer el paper que li correspon.

Cal practicar cada repetició infinites vegades abans de seguir endavant, i millor si es fa amb metrònom. És important practicar els canvis d’un número d’assaig a un altre perquè siguin tant fluits com sigui possible.

Després cal inscriure’s enviant un correu a info@planetabateria.com abans del 28 d’abril o fins que arribem als 35 participants. S’ha de posar el NOM, el COLOR que es vol tocar, i la MIDA de samarreta. També cal dir si es vol venir al dinar.

L’inscripció és gratuïta. Cada participant rebrà una samarreta, gràcies al patrocini de diverses escoles de música, i merchandising de regal, de la mà de la botiga Sounder’s. A més a més d’un entrepa per esmorzar de part de Planeta Bateria, i refrigeris de part de l’Ajuntament d’Albesa.

Els participants menors d’edat han d’anar acompanyats en tot moment, o bé pels seus pares, o bé pels seus tutors legals o professors.

Cada participant haurà de portar la seva bateria complerta (bombo, caixa, xarles, un tom com a mínim, un goliat, ride i crash + tamboret), el faristol, les partitures (ficades en separadors de plàstic perquè no volin, o aguantades amb pinces d’estendre) i una catifa o moqueta.

Es podrà accedir a la plaça amb el vehícle que utilitzeu per descarregar la bateria amb comoditat.

Membres de Planeta Bateria ajudaran a descarregar les bateries i a posar-les a punt, segons disponibilitat.