Festival

Les imatges del Festival ’17, per Ken Goddard:

 

 

 

 

 

El 20 de maig del 2017 celebrarem el 8è Festival Planeta Bateria. L’acte central és el concert de bateries que reuneix a professors i alumnes de Lleida. A més a més, cada any hi ha classes magistrals, concerts de percussió i/o presentacions de luthiers.

La nova seu serà Albesa. A la plaça dels Sarraïns.

Aquests són els horaris:

9:15-10:00 Muntatge de les bateries

10:00-11:15 Assaig amb la veu

11:15-12:00 Entrega de samarretes, merchandising i esmorzar.

12:00-13:00 Concert de bateries.

Per participar en el concert cal aprendre’s un dels colors dels temes que es poden trobar aquí.

1-Hola Aubesa2-Terra 23-STICKS4-Batalla de pirates5-A contratemps6-Amb els peus7-Militar8-Pregunta i respon9-Lleida Taiko Dojo10-Mercuri11-Compte enrere

Després cal inscriure’s enviant un correu a info@planetabateria.com abans del 28 d’abril. S’ha de posar el NOM, el COLOR que es vol tocar, i la MIDA de samarreta.

L’inscripció és gratuïta. Cada participant rebrà una samarreta i merchandising Pearl i Yamaha de regal, de la mà de Sounder’s. A més a més, la fleca Pa pan bread convidarà a esmorzar a tots els participants.

Cada participant haurà de portar la seva bateria complerta (bombo, caixa, xarles, un tom com a mínim, un goliat, ride i crash + tamboret), el faristol, les partitures (ficades en separadors de plàstic perquè no volin) i una catifa o moqueta.