Tallers

RITME VITAL

Què és per a tu el ritme? Què és per a tu la vida? Què és per a tu el Ritme Vital?

En aquest taller parlarem de tot plegat i experimentarem amb els ritmes universals o macroritmes, i amb els ritmes individuals o microrítmes, en aquest cas, tant amb els ritmes naturals (respiració i pulsació), com amb els ritmes artificials (creats per nosaltres mateixos, a consciència).

Cap material és necessari. Només una sala amb capacitat d’un màxim de 30 persones assegudes.

Edat recomanada: a partir dels 12 anys.

Truca al 626 48 70 14 per més informació.

EXPERIMENTS MUSICALS

Dirigit a alumnes d’Infantil i primària

Fins a 25 alumnes

Durada: 60’

Es tracta d’un taller participatiu on els assistents descobriran instruments de petita percussió com ara la Kalimba africana, el Tambor de Mar o el Vibra-tone. Treballaran la coordinació, la lateralitat, la verbalització del ritme, l’escolta activa, el treball d’equip, l’experimentació i l’acceptació de l’error. 

El taller té dues parts:

1) Concert participatiu 

Amb l’ajuda d’una “Loop Station”, farem un petit concert participatiu tot presentant els instruments de petita percussió. 

La Loop Station o “Estació de bucles”, és un aparell que serveix per gravar bases musicals repetitives de durada variada, en directe. Un cop creada aquesta base, els alumnes podran experimentar tot gravant diferents sons que anirem afegint a la base inicial.

2) Jocs percussius: 

Percussió Corporal, Ous shakers i Tubs afinats (Boomwackers)

Tot un seguit d’activitats musicals, on la interacció i la col·laboració entre els assistents serà la que vagi determinant els diferents ritmes i els instruments a fer servir.

Per fer l’activitat cal una sala lliure d’obstacles d’entre 50 i 80 m2, segons la quantitat d’alumnes.

Preu: a consultar

Pases extra en un mateix dia: a consultar

L’activitat permet fer més d’una sessió amb el mateix grup, fins i tot hi ha la possibilitat d’organitzar un concert o mostra per als espectacles de fi de curs, per exemple. En aquest cas, es faria un pressupost a mida segons les necessitats.

El preu inclou tot el material necessari per fer l’activitat: instruments i amplificació.

Contacte: telèfon 626 48 70 14

A continuació poso exemples de Tallers passats:

IES Joan Oró de Lleida

Can Benet Vives

IES Joan Oró de Lleida