Tornarem!

Ahir vem celebrar el 10è aniversari del Festival Planeta Bateria, patrocinat per l’Ajuntament d’Albesa, amb un matí ple d’activitats percussives: Vem rebre un exhibició/classe de beatbox de part del Joanjo Ramírez, seguidament vem fer un assaig dels temes del concert… amb la veu, aprofitant les tècniques que acabàvem d’aprendre. A continuació vem repartir l’esmorzar, els regals de Sounder’s i les samarretes patrocinades per EMMA (Escola Municipal de Música d’Agramunt, la Fundació Orfeó lleidatà, L’intèrpret i el Taller de Músics de Lleida.

Amb tot a punt, vem tenir uns minuts de descans abans de començar el concert. A les 12 en punt vem començar un concert de 50′ ple de bons moments.

Tornarem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s